Kategória: Aktuális.

Megtartotta éves tisztújító ülését a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata, melynek keretében új elnököt és elnökséget választottak a tagok. Az ICF legfontosabb célkitűzése az idei évre a korábbiakhoz hasonlóan a coaching szolgáltatás kultúrájának erősítése hazánkban, egyrészt a nemzetközi szakmai sztenderdek és jó gyakorlatok elterjedésének segítésével, másrészt a nemzetközi akkreditációval rendelkező coachok számának növelésével.

bite_barbara

Bite Barbara személyében a 2015-ös évre új elnököt választott az ICF Magyar Tagozata. A szakember nemzetközi ACC akkreditációval rendelkező coach, 2010 óta a Coaching Team (http://www.coachingteam.hu/) csapatát erősíti business coachként, illetve 2012 óta tulajdonos és ügyvezető igazgatóként vezeti a céget. 2014-ben az ICF Magyar Tagozatának alelnöki posztját is betöltötte. A Nemzetközi Coach Szövetség Magyar Tagozatának új elnöke ezt megelőzően több mint 7 éven keresztül a Baumax-nál dolgozott különböző vezetői pozíciókban, és belső coachként.

„Elnökként mindenekelőtt szeretném folytatni az ICF Magyar Tagozata által megkezdetett utat. Célunk, hogy a coaching szolgáltatást még ismertebbé és népszerűbbé tegyük a hazai szervezetek körében. Emellett szeretnénk továbbra is biztosítani a coaching minőségét és a legjobb nemzetközi gyakorlatok további terjedését, elmélyülését a piacon. 2015-re nagyon gazdag és izgalmas programot, eseménysorozatot állítottunk össze, mely reményeink szerint segíti még intenzívebbé tenni a szakma hazai fejlődését, párbeszédét, illetve a coaching iránt fogékony szervezetek számára is hasznos tudást tudunk átadni. Kiemelten fontos számunkra továbbá, hogy elősegítsük az ICF nemzetközi akkreditációval rendelkező hazai szakemberek számának emelkedését, hiszen ez az egyik legjobb eszköz a hazai coaching szolgáltatás általános magas színvonalának biztosítására”fogalmazott Bite Barbara elnöki célkitűzései kapcsán.
(BrandTrend)