Kategória: Aktuális.

A Magyar Telekom nyáron indította Insta City Guide nevű oldalát, amely kategóriákra bontva segít megtalálni Budapest legjobb és legnépszerűbb helyeit az Instagram-felhasználók által közzétett fotók alapján. A több ezer felhasználó által összeállított közösségi útikönyv mellett a most induló kampány során megcsodálhatjuk a főváros egy kevésbé ismert arcát is. A kampányban négy hazai, ismert fotóművész szintén megosztja kedvenc, kevésbé ismert helyszíneit.

ICG_illusztráció

Apró, eldugott kávézók, alig ismert szobrok, romantikus átjárók és még sok érdekesség várja azokat, akik figyelemmel kísérik az Insta City Guide tevékenységét az Instagramon, valamint a Magyar Telekom Facebook oldalán, ahol részletesebben is bemutatásra kerülnek majd a fotókon látható helyszínek és maguk a fotósok is. Süveg Áron, Soós Bertalan, Nemcsik Dávid és Tóth Barnabás alkotásait január 15-től három héten keresztül mutatja be az Insta City Guide. A népszerű fotósok nem csak új fotókkal, de történetekkel és hasznos tanácsokkal is segítik majd a hazai Instagram közösséget.

A főváros kevésbé ismert arcának megmutatásában minden érdeklődő részt vehet az #icg_bp hashtag használatával január 15 és február 8. között, ezáltal nevezheti saját készítésű releváns fotóit az Instagramon. A fotósokból álló zsűri által kiválasztott legjobb alkotásokat rejtő helyszínek végül egy sétaprogrammá alakulnak, amelyet a Beyond Budapest Sightseeing csapata fog megtervezni és a kampány zárása után bárki lesétálhatja majd a túrát az idegenvezetők kíséretében.
(BrandTrend)