Kategória: Aktuális.

Az Euromedic Magyarország, mely hat, a magyarországi kórházpiac 70%-át ellátó vállalatot tömörít, hatalmas lépésre szánta el magát 20. évfordulója alkalmából, jelentős változásokat indítva el ezzel a hazai magán egészségügyi piacon. Ezentúl online is elérhetővé teszi termékeit és szolgáltatásait az egészségügyi szakma –orvosok, nővérek, terapeuták, fogorvosok, laboratóriumok, szanatóriumok, klinikák és az egészségügyben tanulók –, valamint a lakosság számára.

Több mint tízezer termék, köztük gyógyászati eszközök, fogyóeszközök, orvosi berendezések, terápiás eszközök és más termékek, amelyek az otthoni ápolásban is segítséget nyújtanak, immár a cégcsoport webáruházában, a www.emdirect.hu internetes oldalon keresztül is elérhetők.

A webshop üzemeltetője az Euromedic Direct Kft., az Euromedic vállalatcsoport új tagja, melynek ügyvezetője Roy Tibon.

A vásárlás megkönnyítése érdekében valamennyi népszerű fizetési mód elérhető lesz, így például a bankkártyás, készpénzes, illetve banki átutalással történő fizetés. A vásárlók házhoz szállítást is igényelhetnek a Door-to-Door szolgáltatással, vagy az Euromedic magyarországi logisztikai központjain keresztül juthatnak hozzá rendelésükhöz.

Joseph Priel, az Euromedic elnöke így fogalmazott: “Az Euromedic Direct létrehozásakor három fő értékre építkeztünk: széles termékskála, személyes szolgáltatás, online árak. Sok időt és erőforrást szántunk az Euromedic Direct alapítására és fejlesztésére annak érdekében, hogy valamennyi vásárlónknak kiváló vásárlási élményt, kimagasló ügyfélszolgálati támogatást, valamint kompromisszumoktól mentes megbízhatóságot nyújthassunk.”

A fejlesztés megvalósulásához a LogiNet Systems Kft. és a Soulware Zrt., az e-kereskedelem illetve az ügyfélkapcsolati menedzsment szakértői járultak hozzá.
(BrandTrend)