Kategória: Aktuális.

Az EY Tranzakciós Tanácsadási Szolgáltatások üzletága két kategóriában is első helyet szerzett a vállalati összeolvadások és felvásárlások piacán elért eredmények rangsorolásában mértékadónak tartott Mergermarket M&A díjátadóján: 2010, 2012 és 2013 után 2014-ben – öt éven belül már negyedszer – az év európai tranzakciós pénzügyi tanácsadója (European Accountancy Firm of the Year) lett az EY, valamint a vállalat elnyerte a Közép- és Kelet-Európa M&A Pénzügyi Tanácsadója címet is.

„A díj megerősíti, hogy ügyfeleink elégedettségét egyrészről nemzetközi szinten integrált professzionális tanácsadási szolgáltatásaink, másrészről a tranzakciókban érintett iparágak ismeretét is felölelő szakértelmünk biztosítja.” – mondta Dezse Margaret, az EY Tranzakciós Tanácsadási Szolgáltatások Üzletágának vezető partnere.

Az EY Tranzakciós Tanácsadási Szolgáltatások üzletága Európa negyven országában több, mint 4500 szakemberrel segíti ügyfeleit, akik közül közel 300 tanácsadó a közép-kelet-európai régióban nyújt támogatást. A vizsgált egy év alatt az üzletág 390 bejelentett akvizícióban vett részt, és a Mergermarket eredménylistáján vezető helyet szerzett mind az üzletkötések értékét, mind pedig volumenét tekintve.

„A EY legfrissebb Globális Tőkebizalmi Barométeréből már világosan látszik, hogy egyre több cégvezető gazdasági stabilitással számol, amely kedvező a vállalati felvásárlások és értékesítések szempontjából. Egyértelműen pozitívak a magyar M&A piaccal kapcsolatos várakozásaink is” – tette hozzá Dezse Margaret.
(BrandTrend)