Kategória: Aktuális.

“Nem lehetne ennél jobban kezdeni az évet” – Kiss Tibi szerint a Quimby budapesti újévi koncertje maga a nagybetűs felszabadultság, a próbatermi csomagolásban megvalósuló, teltházas Varázszenét ráadásul a Telekomnak hála az ország szinte bármely pontjáról élőben lehet majd követni.

“Nincs műsoridő, nem kell megfelelnünk senkinek és semminek, a tiszta muzsikáig csupaszodunk” – ecseteli a frontember a zenekar hálószobatitkainak nagyközönség előtti feltárását, melybe épp úgy belefér a zenei improvizáció, mint a Quimby tagjainak spontán anekdotái. A próbatermi atmoszférának megfelelően a műsor szinte egészét a földön, párnákon ülő közönség alakíthatja, lényegében határok nélkül, akár 3-4 órásra duzzasztva a gigászi szobakoncertet.

Quimby_varazszene2

“A már-már zavarba ejtően természetes közeg lehetővé teszi, hogy ne csak a hangzással, de a közönséggel és egymással is úgy kísérletezzünk, mint még soha” – magyarázza Kiss Tibi, miért is egyszeri és megismételhetetlen a Vastag Gábor (Vasti) gitáron és Gábor Andor (Ufó) ütőshangszereken való vendégszereplésével megvalósuló Varázszene.

Bár a jegyeket a leggyorsabb rajongók szinte pillanatok alatt elkapkodták, azoknak sem kell búslakodniuk, akik nem tudnak ott lenni a budapesti MOM Kulturális Központbéli koncerten, mivel a Telekom a YouTube-csatornáján valamint az origo.hu-n élőben közvetíti majd a Quimby rendhagyó évindítását. (2015. január 1. csütörtök, 20:00)
(BrandTrend)