Kategória: Aktuális.

A távközlési infrastruktúra, a nagysebességű, szélessávú internet terjedésével, az online közösségi lét térnyerésével a felhasználók tudatosabban, életmódjukhoz szabottan bővítik ismereteiket, amelyeket egyre szívesebben osztanak meg egymással.  A Telekom által – a vállalat Okosdigitális Programjának legújabb színtereként, a Digitális Magyarország program egyik platformjaként – létrehozott, felhasználói tudást megosztó közösségi oldal a vállalat termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos kérdések megválaszolásának hatékony és gyors formáját kínálja.

A Telekom teljes ügyfélkörét kiszolgáló, https://kozosseg.telekom.hu/ címen található Gondolatbörze az ügyfelekkel való közvetlen és nyilvános interakcióhoz, gondolatmegosztáshoz nyújt komplex segítséget: a fórum ötletmegosztó és blogfelület is lesz egyben, ahol lehetőség nyílik a szakértő és a kezdő felhasználók és alkalmazók találkozására.

A Gondolatbörzén a felhasználói keretek között bárki bármit kérdezhet, bármihez hozzászólhat, véleményt formálhat, segítséget nyújthat. Ez utóbbi esetében – a segítségnyújtásra adott sikerességi visszajelzés, a kérdező általi elfogadás alapján – a rendszer rangsorolja a kérdésre adott megoldásokat. Így a hasonló problémával bejelentkező következő felhasználónak már nem kell a válaszok között keresgélnie: a válaszlista első helyére a megoldás kerül.

A rendszer szakértői háttértámogatással folyamatosan moderált, a beérkező kérdésekre a közösség tagjai reagálnak, adott türelmi időn túl pedig a Telekom szakemberei adnak választ.
(BrandTrend)