Kategória: Aktuális.

Az egyszerű, könnyen kezelhető rovatszerkezet és a felhasználóbarát menürendszer mellett a látogatók számára a változás azt az előnyt is nyújtja, hogy – a képernyőfelbontáshoz illeszkedve – bármilyen webes böngészésre alkalmas eszközről, így akár mobiltelefonról vagy táblagépről is maximálisan élvezhető lett az oldal.

Evamagazin.HU_megujulas

A nyomtatott magazinhoz illeszkedő, egységes tipográfia a megújult Evamagazin.hu oldalon nagyobb képekkel párosul, s ami ennél is fontosabb: több videó- és multimédiás tartalom érhető el a látogatók által, akik nemcsak a magazin legfrissebb nyomtatott számába és különszámaiba lapozhatnak bele, de élhetnek a közösségi média-integráció számos előnyével is.

A gyorsabb betöltődés, a könnyebb navigáció és a megújult tartalmi ajánlórendszer biztosítja, hogy a felhasználók gyorsan jussanak hozzá a számukra releváns információhoz. A weboldal fejlesztői természetesen nem feledkeztek el a hirdetői felületekről sem: a dinamikus ügyfélkezelés lehetőségének érdekében a speciális hirdetői igények gyorsabb és könnyebb kiszolgálását célozták meg.
(BrandTrend)