Kategória: Aktuális.

A tavaly megkötött szolgáltatási szerződés részeként, mérföldkő jelentőségű fejlesztést hajtott végre a Communication Inteligence and Security üzletágon belül működő Geo-Intelligence ágazat. Jóval határidő előtt teljesítették a nagyfelbontású képek szolgáltatására vonatkozó vállalásukat. Ezeket a képeket a Google Maps, a Google Earth és más Google termékekhez és szolgáltatásokhoz használják majd fel.

“A GEO csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott a Google igényeinek kiszolgálásával. Remek csapat állt össze, és a csapattagok megfeszített tempójú, áldozatos munkája meg is hozta a gyümölcsét: az ügyfelünk elégedett!” – mondta Evert Dudok, a CIS vezetője.

A Google csapat valóban nagyon elégedetten nyilatkozott az együttműködésről, amely 2004-ben indult a SPOT műholdakra vonatkozó első szerződés megkötésével, majd 2013-ban megújult az újabb szerződés aláírásával. A CIS bebizonyította, hogy jó döntést hozott a Google, amikor az Airbus DS-t bízta meg az 50cm felbontású képek szállításával.

Az „ügyfél az első” irányelv jegyében, a CIS tovább kívánja mélyíteni együttműködését a Google-lel és képviseletet nyit a Silicon völgyben. Erre feltétlenül szükség van ahhoz, hogy ezen az egyedi piacon teljes mértékben jelen legyen az igények legmagasabb színvonalú kiszolgálására.
(BrandTrend)