Kategória: Aktuális.

November 5-én a PUMA bejelentette, hogy meghosszabbította együttműködésest az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetséggel. Az új szerződés szerint, amely 2015 januárjában lép életbe, továbbra is a PUMA látja el az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetséghez tartozó sportszervezeteket felszereléssel, edzőruházattal és kiegészítőkkel, hivatalos licensz-partnerként pedig a replika- és rajongói termékek gyártásának és forgalmazásának jogát is megkapta a vállalat.

Yaya Touré in the 2014 Ivory Coast Home Kit that features PUMA's PWR ACTV Technology

Az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetséghez több éves sikeres kapcsolat fűzi: 2005 óta tartó együttműködésük során három FIFA Világbajnokságot és öt Afrikai Nemzetek Kupáját küzdöttek végig együtt.

Christian Voigt, a Puma globális sportruházati termékeinek menedzsere azt mondta: „A PUMA számára nagyon fontos az Elefántcsontparttal folytatott együttműködés, és nagyon örülünk neki, hogy meghosszabbítottuk a szerződésünket. Ez a kapcsolat komoly fegyvertény a PUMA számára, miközben erősítjük a pozíciónkat a sport világában. Az Elefántok az egyik legerősebb csapat Afrikában, olyan elképesztő tehetségekkel, mint például Yaya Touré. Nagy örömmel tölt el, hogy ez a virágzó kapcsolat még sok éven át folytatódni fog!”

Sidy Diallo, az Elefántcsontparti Labdarúgó Szövetség elnöke így kommentálta: „A PUMA fantasztikus partner volt az elmúlt 10 évben, és nagyon boldogok vagyunk, hogy a jövőben is velünk lesz. Nem csak hogy kiváló felszereléssel és olyan versenyruházattal látja el a csapatunkat, amely az élénk színekkel és a bámulatos grafikákkal kifejezi az afrikai szellemet, de értékeinket és törekvéseinket is maximálisan támogatják. A kereskedelmi és marketing tevékenységek, amelyeket a PUMA folytat a megbízásunkra, jelentős sikereket és nyilvánosságot hoznak számunkra! Roppantul örülünk, hogy a jövőben is együtt dolgozunk a PUMA-val!”
(BrandTrend)