Kategória: Aktuális.

A Maladype Színház 2014 márciusától az “Ők is a Maladypét nézik” című interjúsorozat keretein belül mutatta be a BTL marketingkommunikációs kampányukban is megjelenő, a színház iránt elkötelezett, a mindennapi működésüket és projektjeiket felajánlásaikkal segítő támogatóikat. Ahogy a sajtóközleményban írják: “Nélkülük nem jöhetett volna létre a BLG Media Kft. szervezésében megvalósuló “Én is a Maladypét nézem” plakátkampány, amely közel 15 éves működésünk során először teremt lehetőséget arra, hogy színházunk megjelenjen a Deák tér, a Kálvin tér és a Nyugati tér metróállomásainak hirdetőfelületein.”

OP_Maladype_360-DPI_504x238-mm_Mari

Az október 1. és 31. között zajló kampányban – a közvetlen ajánlás és személyesség jegyében – olyan, a Maladype szellemi pártolói köréhez tartozó értékemberek vállalták a megjelenést, mint Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, Kepes András,író, médiaszemélyiség, Csepeli György, szociálpszichológus, Pásztor Anna, az Anna & the Barbies alapító-énekesnője, Kiss Tibi, zenész, a Quimby frontembere, Klein Dávid, hegymászó és Huszárik Kata, színésznő.

OP_Maladype_360-DPI_504x238-mm_Andras

OP_Maladype_360-DPI_504x238-mm_Gyorgy

OP_Maladype_360-DPI_504x238-mm_Anna

OP_Maladype_360-DPI_504x238-mm_Tibi

OP_Maladype_360-DPI_504x238-mm_David

OP_Maladype_360-DPI_504x238-mm_Kata

A plakátkampányukhoz kapcsolódva közös játékra invitálják az érdeklődőket:

1. „Én is a Maladypét nézem” címmel tölts fel egy képet az üzenőfaladra Facebookon és taggeld be rajta a Maladype Színházat! (Ezen szerepelhet bármi, ami összeköt Téged és a Maladypét: egy közös fotó a társulattal, egy színházjegy, egy előadásunkhoz köthető kellék, a kedvenc maladypés előadásfotód; vagy ha nem jártál még nálunk, gyere el és készíts egy képet előadás után magadról a színészekkel a Bázis tereiben, de akár a városban található plakátjainkkal is megörökítheted magad.) Légy kreatív!

2. Írd oda a képhez a neved és hogy mivel foglalkozol!
Ezen felül írhatsz bármit az általad feltöltött képről, az első maladypés élményedről, a számodra legemlékezetesebb darabról, idézhetsz egy részletet a kedvenc előadásodból, a színészeinkkel készült interjúkból; vagy ha nem ismersz még minket, írd le, honnan és mit hallottál rólunk!

Beküldési határidő: november 15.
További részletek a színház honlapján!
(BrandTrend)