Kategória: Aktuális.

Az új megállapodás szerint, amely 2015 januárjában lép életbe, továbbra is a PUMA lesz a technikai ruházat és a lábbelik hivatalos beszállítója, valamint a csapat hivatalos licenszpartnere a cipők, a ruházat és a kiegészítők terén. A licensz-szerződés ezen kívül kiterjed a PUMA tulajdonában lévő sportszerforgalmazó cégre, a Brandon-re is, amely így a replika és rajongói termékek hivatalos forgalmazója lesz.

A jövőben is a PUMA látja el a csapat versenyzőit, köztük Lewis Hamiltont és Nico Rosberget a szuperkönnyű versenyruházattal és a versenylábbelivel, továbbá a technikai csapat tagjai is a PUMA által kifejlesztett ruházatot fogják viselni a versenyeken.

Gyarapodni fog a PUMA által gyártott és forgalmazott hivatalos MERCEDES AMG PETRONAS licensz-termékek köre is. A kollekcióba tartozó cipőket, ruházatot és kiegészítőket a Forma 1-es csapat hírneve és a versenyzők személyisége inspirálja.

Japanese GP Friday 03/10/14

Toto Wolff, a Mercedes-Benz Motorsport igazgatója így kommentálta a megújuló együttműködést: „A PUMA immár harmadik éve a csapatunk egyik kulcspartnere, hiszen a lehető leginnovatívabb és legkönnyebb versenyruházatot biztosítja a versenyzőink számára. Ez márpedig nagyon fontos eleme a versenyeknek, hiszen ez egy állandóan fejlődő iparág, mindig új és új kihívásokkal. Mint hivatalos licenszpartnerünk, a PUMA kiváló erőforrásokkal rendelkezik a dizájn, a termékfejlesztés és a forgalmazás területén, ezért a lehető legjobb minőségű termékek viselik majd magukon csapatunk márkajelzését. Ez az együttműködés nagyon fontos a MERCEDES AMG PETRONAS számára, és nagy örömmel tölt el, hogy még sok éven át folytatódni fog!”

Bjørn Gulden, a PUMA vezérigazgatója elmondta: „Nagyon boldogan vágunk bele a MERCEDES AMG PETRONAS-szal folytatott együttműködés folytatásába, hiszen a csapat kétség kívül komoly sikereknek néz el elébe. A PUMA-nak komoly múltja van a motorsport területén, és folyamatosan azon dolgozunk partnereinkkel közösen, hogy fejlesszük a versenyruházatainkat, és hozzásegítsük őket a lehető legjobb teljesítményhez. Büszkék vagyunk rá, hogy a Mercedesszel dolgozhatunk, és örömmel készülünk a ránk váró újabb kihívásokra.”
(BrandTrend)