Kategória: Aktuális.

„Az új Fanny egy nagyszabású tervezési és előkészítési folyamat eredménye, amelyben a piaci igényeket figyelembe véve gyökeres változtatásokat valósítottunk meg a terméken. Az új szerkesztői csapat munkájának köszönhetően a Fanny tartalomban és külsőben is modernebb, stílusosabb lett. Női lapcsaládunk így egy sokoldalú és egyértelműen minden olvasói igényt kielégítő női hetilappal bővült. A kiadó jelentős példányszám-növekedést vár a megújulástól.” – mondta el Titkó Zsuzsanna, a Mediaworks Női, Gasztro és Ifjúsági üzletág igazgatója.

A lap a 25-59 éves hölgyekhez szól, akik családközpontúak, szeretnek főzni, nyitottak a szépségápolási, dekorációs és életmód tippekre, érzékenyek a világ dolgaira. A Fanny ezeket a területeket öleli fel barátságos, közvetlen hangvételben, de kellően komoly stílusban. A termék a korábbi 32 oldal helyett október 13-ától 48 oldalon jelenik meg.

A Fanny legszembeszökőbb újdonsága a megújult logó és címlapdizájn, ugyanakkor a layout frissülésének elemeit új színek, struktúra és egyszerűen áttekinthető, könnyen befogadható megjelenítés is fémjelzik. A magazin előállításáért ugyanaz a stáb felel, akik ezt megelőzően a Ringier teljes női portfólióját készítették.
(BrandTrend)