Kategória: Aktuális.

Október 21-ig a népszerű zenei díjkiosztó rajongói is leadhatják szavazataikat a top20.mtvema.com weboldalon és megváltoztathatják a legjobb pillanatok sorrendjét. Ez alapján az MTV újravágja majd a videót és november 3-án egy különleges visszaszámlálás keretében derül majd ki, hogy végül milyen sorrendet állítottak fel az MTV nézői.

Lady Gaga Perorfms Live at MTV EMA in Belfast

A leglelkesebb rajongók már leadták szavazataikat: az egyik legnépszerűbb pillanat eddig Lady Gaga 2011-es szuperprodukciója, amikor az extrém énekesnő a Hold tetején állva, különleges megvilágításban énekelt. Jól teljesít Katy Perry, aki 2008-ban egy óriási hámozott banánon ücsörgött, és Rihanna, az ’Only Girl’ 2010-es előadása közben.

ema_madonna

A rajongók körében Miley Cyrus tavalyi megnyilvánulása is rendkívül népszerű, amikor díjának átvétele után, az amszterdami gálán azonnal rágyújtott egy „vicces cigire”. Emlékezetes maradt Beyoncé fellépése is, amikor a szexi énekesnő 2009-ben vérvörös ruhában, valamint hasonló színű harisnyakötőben és selyemkesztyűben énekelt. A régebbi időket Madonna idézi fel, aki magassarkú csizmában és lila tornadresszben adta elő a Hung Up-ot.
(BrandTrend)