Kategória: Aktuális.

Októbertől műsorvezetőként láthatjuk Szebeni Istvánt az OzoneNetwork Egyenlítő című környezetvédelmi és fenntarthatósági vita- és véleményműsorában. „Az Egyenlítő 50 perc folyamatos beszélgetés, ezért szakmailag is kihívás érdekessé tenni, fenntartani a nézők figyelmét. A témákkal tökéletesen tudok azonosulni, magam is környezettudatosan élek. Szívesen kirándulok, és például eszembe se jutna szemetelni” – állítja Szebeni István, aki a két állandó műsorvezetővel, Wágner Szilviával és Rideg Richárddal felváltva vezeti a műsort, minden hétköznap este 23:00-tól.

Egyenlito_OzoneNetwork

A csatorna új, sajátgyártású produkcióval is jelentkezik. Idén ősszel az OzoneNetwork Magyarország madártávlatból című műsorának segítségével négy hétvégén keresztül utazhatnak a nézők a legvarázslatosabb vidékekre. A csatorna programfelelősei bíznak abban, hogy a lenyűgöző képsorozatok láttán a nézők kedvet kapnak természeti kincseink aktívabb feltérképezésére.

Magyarorszag madartavlatbol

Mozgásra buzdít a LifeNetwork TV Katus Tippek című új műsora. „Szeretném megmutatni, hogy akár a tévé képernyője előtt is formálhatjuk testünket, mindössze szánni kell rá egy kis időt. Ez azonban később sokszorosan meghálálja magát. Egészségesen, jobb közérzettel minden jobban fog menni, higgyék el nekem” – lelkesít a hatszoros világ- és nyolcszoros Európa-bajnok Katus Attila.

Katus Tippek

Az életmódcsatorna új, szintén saját gyártású sorozatot is képernyőre tűzött: A Jön a baba – Hadas Krisztával tíz várandós anyuka, és rajtuk keresztül tíz család életét követi nyomon, a várandósságtól a szülésen át a gyermekágyas hetekig. „A sorozatban dokumentálva láthatjuk a valóságot, amelyet az élet írt – forgatókönyv nélkül, hiszen egyetlen beállított jelenet sincs benne. Bízom benne, hogy ezzel a műsorral száműzzük azokat a rossz kliséket, amivel sok nő teljesen feleslegesen nyomorítja magát. Nevezetesen azzal, hogy csak a külvilág elvárásainak megfelelve lehet jó feleség és anya” – mondta a riporter, akinek új műsora vasárnap délutánonként látható a LifeNetwork TV-n.

Jon a baba_Hadas Krisztaval(BrandTrend)