Kategória: Aktuális.

A pénzügyi kommunikáció területén vezető pozíciót betöltő Front Page Communications-t választotta kommunikációs ügynökségének az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA). A megbízás keretében az ügynökség első kiemelt feladata az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezet betéteseinek kártalanításához kapcsolódó PR kommunikációs feladatok ellátása volt. Az orgoványi kártalanítás során az OBA az uniós szabályban előírt húsz munkanapnál sokkal gyorsabban, egy hét alatt adta át a kifizető szervezeteknek a betétesek pénzét.

A Front Page Communications ezt követően – a korábbi sikeres együttműködés alapján – az OBA-tól megbízást kapott az Alba Takarékszövetkezet betéteseinek kártalanításához kapcsolódó kommunikációs feladatok ellátására is. A Front Page Communications ezúttal is a betétesek kártalanításához kapcsolódó kommunikációs feladatokat lát el, így feladatai közé tartozik a sajtószervezés és az OBA közösségi médiacsatornáinak kezelése. A kommunikáció célja az országos és a takarékszövetkezet működésének környezetében (Székesfehérvár) működő média, és rajtuk keresztül a betétesek folyamatos tájékoztatása.

A kártalanításhoz kapcsolódó kommunikáció során az OBA célja az érintett betétesek gyors, precíz és pontos tájékoztatása, hogy az ügyfelek első kézből értesülhessenek a kártalanítási folyamatról. A PR kommunikáció mellett a tájékoztatásban fontos szerepe van az országos és megyei napilapokban megjelenő hirdetményeknek, a közösségi médiacsatornáknak (Facebook, Twitter), valamint az OBA éjjel-nappal működő telefonos ügyfélszolgálatának, mely a legkésőbb október 15-ig tartó kártalanítás teljes ideje alatt az ügyfelek rendelkezésére áll.
(BrandTrend)