Kategória: Aktuális.

Az összejövetel célja, hogy a hazai kommunikációs szakma jeles képviselői, a mindennapi feladatokon túl a kommunikációs iparág jövőjét formáló szakmai kérdéseket és tapasztalatokat is megosszák egymással.

thinkbank

A kiemelkedő szakemberekből álló testület tagjai többek között a nyitóelőadást tartó dr. Fehér Katalin mellett, Liptay Gabriella, a LibriShopline többségi tulajdonosának az SQ Investnek portfolió igazgatója, Grósz Judit, a Microsoft DPE vezetője, Megyer Örs, az Önszabályozó Reklámtestület elnöke, Rózsa Iván, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója. A klub előadásainak tematikáját a tagok állítják össze és az aktuális témától függően minden alkalommal egy-egy fiatal tehetség is meghívásra kerül. Ez alkalommal a hazai startup világ egyik üdvöskéje, Ottlik Dávid képviselte a fiatal erőt, aki a neuromarketing megoldásra specializálódott Synetiq nevű startup cég alapítója.

Misinszki Ákos, az Insomnia operatív ügyvezetője hangsúlyozta, az igény és az ötlet az Insomnia falai közt született meg, a legfontosabb szempont az volt, hogy a kezdeményezés keretében egy platformra kerülhessenek az együtt gondolkodásra, élénk szakmai diskurzusra vágyó, kiváló szakemberek. Az Insomniának nem titkolt szándéka azt a piacon lévő know-how-t szintetizálni, amely az ügynökség jövőjét is jelentősen formálhatja. Az Insomnia Thinkbank tagjai negyedévente ülnek össze.
(BrandTrend)