Kategória: Aktuális.

,,Ez egy fontos lépés a Central Médiacsoport életében, mert a tervezett fejlesztések alapját és egyben kezdetét is jelenti” – mondta Varga Zoltán, vezérigazgató. ,,Az állásportál eladása új lehetőségeket nyit számunkra. Az oldal sikerén felbuzdulva, belső innovációs programot indítunk útjára a következő hónapokban, hogy a Profession.hu-hoz hasonló sikertörténeteket írjunk. A folyamatos megújulásé a jövő, ennek része ez a lépés is” – tette hozzá.

A Profession.hu vezetője Martis István elmondta: ,,A tulajdonosváltás a legjobb bizonyíték arra, hogy képesek vagyunk olyan egyedülálló és sikeres online terméket létrehozni, amely iránt külföldön is érdeklődnek. Óriási lehetőséget jelent számunkra, hogy ehhez, az iparágunkban aktív nemzetközi csapathoz csatlakozhatunk mi is, mert így ügyfeleinknek nemzetközi megoldásokat tudunk nyújtani és új dimenziók nyílnak számunkra a fejlesztés területén.”

A Profession.hu 2002-ben alakult és az elmúlt években számos potenciális vevő érdeklődött iránta, a korábbi tulajdonos, Sanoma Media Budapest Zrt 2005-ben vásárolta meg. A Central Médiacsoport az állásportált ez év elején a Sanoma portfolió részeként akvirálta. Több mint 380 ezer havi látogatóval és 8000 aktuális állásajánlattal a Profession.hu Magyarország piacvezető állásportálja.

A tranzakció a versenyhivatal jóváhagyását követően zárul le.
(BrandTrend)