Kategória: Aktuális.

A hellofood 2013 közepén vezette be szolgáltatását a brazil piacra. A friss megállapodásnak köszönhetően a cég tovább erősíti pozícióját az országban, melyet korábban a Peixe Urbano, Jánamesa és a MegaMenu felvásárlásával alakított ki. A hellofood alkalmazása és weboldala a mostani akvizíciót követően már Brazília 30 városában közel 2000 étterem kínálatát tartalmazza majd.

Marcello Ferreira, a hellofood Brazil társalapítója és ügyvezető igazgatója elmondta: “Izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük az Entrega Delivery felvásárlását, amelynek tehetséges csapatával megerősíthetjük a jelenlétünket Campinas és Belo Horizonte városaiban. A felvásárlás összhangban van stratégiánkkal, aminek lényege, hogy minden fogyasztónak mi legyünk az első gondolata az online ételrendeléssel kapcsolatban, bárhol éljen is.”

“Az elmúlt három évben kifejezetten keményen dolgoztunk, stratégiai szövetségre léptünk a helyi ételpiac legfontosabb szereplőivel és bizalmat építettünk ki a vásárlóink körében. Mindez párosulva a munkamorálunkkal és kultúránkkal azt eredményezte, hogy Campinas vezető ételszállítójává váltunk. A hellofood tapasztalatával, erőforrásával és technológiájával készen állunk rá, hogy még egy lépéssel közelebb kerüljünk ahhoz, hogy világszínvonalú szolgáltatást nyújtsunk a brazil fogyasztóknak“ – mondta Eduardo Penna, az Entrega Delivery alapító vezérigazgatója.

A hellofood társmárkáival, a foodpanadával és a Delivery Clubbal Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában és Dél-Amerikában több mint 40 országban van jelen. 2013 márciusában a cégcsoport foodpanda néven tört be a magyar piacra. Az Ételvitel Kft. felvásárlásával berobbanó vállalat hazánkban 200 étteremmel kezdte meg működését, azóta országszerte több mint 50 városban közel 400 partnerrel épített ki együttműködést.
(BrandTrend)