Kategória: Aktuális.

Nincs több találgatás, végre kiderült, mely produkciók kerültek be a Ki Mit Tube élő döntőjébe. Az internetezők és a zsűri döntése alapján Mr Klausz, Lóci, az Appril SECRET Section, TrueBadÚr és a ManGoRise Acoustic bizonyíthatnak a finálén és közülük egyvalaki elviszi az értékes nyereményeket.

Az ország első YouTube-on zajló tehetségkutatójára augusztus 21-én kerültek fel az első videók, a közönség pedig egészen szeptember 15-ig szavazhatott. Amint éjfélt ütött az óra, a szavazás lezárult és a zsűri vette át az irányítást. A legtöbb szavazatot elérő 15 produkció közül választották ki azt az ötöt, amely új feladatot kapva lehetőséget kap arra, hogy megmérettesse magát az élő döntőben. Péterfy Bori, Kovács Patrícia, Mondik Noémi, Puzsér Róbert, Szirmai Gergely, Fluor Tomi és a többi zsűritag a www.kimittube.hu oldalon mind egyenként tárta a nyilvánosság elé a döntését. Lócinak, TrueBadÚrnak, a ManGoRise Acousticnak, az Appril SECRET Section csapatának és Mr Klausznak a folytatásban már csak a közönség támogatásáért kell harcolnia: a forradalmian új tehetségkutatón azé lesz a győzelem, akire a vasárnapi döntő alatt a legtöbb szavazat érkezik.

KiMitTube_logo_NEW_END

Mr Klausz a Sorsod Borsod című vidéki slam poetry-vel hívta fel magára a netezők és a zsűri figyelmét. Lóci egy autóban rögzített dalt indított el a Ki Mit Tube-on, amely mindvégig a közönség egyik kedvence volt, a ManGoRise pedig örömzenéléssel jutott el a döntőig. A humor adja TrueBadÚr videójának lényegét, míg az Appril SECRET Section egy táncos produkcióval tarolt. Az eddigi siker azonban a múlté: a döntősöknek a vasárnapi showműsorra új tematika alapján kell videót készíteniük. Ez az új téma a „vedd fel”, amelyet a versenyzők szabadon értelmezhetnek, mint ahogyan az egész Ki Mit Tube-ra a határtalan szabadság volt a jellemző. A „vedd fel” vonatkozhat ruhára, telefonra, videóra, stílusra, ritmusra, bármire – a lényeg az, hogy alkotók beleépítsék a produkciójukba.

Összesen 69 641 ezer szavazat érkezett a videókra, a megtekintések száma meghaladta a 6 milliót. A finálét élőben közvetítik a YouTube-on: vasárnap este 20:30-kor kezdődik a show, amely megadja a választ, kiderül, ki lesz a YouTube új sztárja. Aki a döntőt még „élőbben” szeretné követni, az megteheti, hiszen a helyszínen, a Google Ground előtti területen kivetítőről mutatják a falakon belül zajló eseményeket. A tér szűkössége miatt várhatóan az első 250 érkező számára jut hely.

Az élő döntőt az alábbi linken lehet követni.
(BrandTrend)