Kategória: Aktuális.

Hétfőn láthatják a nézők a Konyhafőnök című produkciót az RTL Klubon, melynek első adásában Vajda Pierre, Fördős Zé és Bernáth József igen komoly kihívás elé állítja a versenyzőket. „Mindenki kezében ott a lehetőség, hogy elnyerje a Konyhafőnök címet, illetve az azzal járó tíz millió forintos nyereményt. Azonban ez nem lesz könnyű, nehéz, embertpróbáló küzdelem elé néznek a versenyzők” – mondta Fördős Zé, akinek szavait Bernáth József is megerősítette.

konyhafonok

„A jó konyhafőnök arra is figyel, hogy a vendég időben megkapja az ételt. Ezért már az első alkalommal olyan feladattal kell szembenézniük a versenyzőknek, ahol az időkényszer lesz az egyik legnagyobb „ellenségük” – nyilatkozta Bernáth József séf, aki zsűritársaival együtt egy egyszerűnek tűnő feladattal méretteti meg a versenyzőket.

„A kedvenc fogás elkészítése elsőre talán könnyűnek tűnik, azonban mindezt időre elkészíteni komoly kihívást jelent. Ami engem érdekel; a tányér és a tányérban lévő étel. Harmóniák, kompozíciók, ízek. Őszinte, erős ízek” – hangsúlyozta Vajda Pierre, aki zsűritársaival együtt ízekre szedi majd a Konyhafőnök versenyzőit.
(BrandTrend)