Kategória: Aktuális.

Magyarországi indulása után kevesebb mint kilenc hónappal újabb szolgáltató vette fel kínálatába a filmcsatornát. Az Antenna Hungáriával kötött megállapodással újabb mérföldkőhöz ért a lefedettségének bővítésére kiemelt hangsúlyt fektető Paramount Channel. Október elsejétől bekerül a MinDig TV Extra kínálatába, ezzel is növelve azon hazai háztartások számát, ahol a Paramount stúdió olyan remekei kerülnek majd műsorba, mint a Collateral – A halál záloga, a Csokoládé, a Félelem és reszketés Las Vegasban, az Oscar-díjas Árvák hercege és Az időjós.

Bartosz Witak_PCH

“Az Antenna Hungáriával való együttműködés is jelzi, hogy Magyarországon a túltelített piac ellenére még lehet sikerrel indítani újabb csatornákat és van igény az értékes tartalmakat biztosító tévékre. Nagyon örülünk ennek a figyelemnek és a jövőben is azon dolgozunk, hogy minél több ember számára tegyük elérhetővé a Paramount Channel műsorát.” – hangsúlyozta Bartosz Witak, a csatornát üzemeltető VIMN Kelet-Európáért és Izraelért felelős ügyvezető igazgatója.

Ennek az új bővülésnek köszönhetően a Paramount Channel idehaza már szinte minden nagyobb és közepes szolgáltatónál jelen van. Jelenleg a DIGI, a Magyar Telekom, az Invitel, a PR-TELECOM és a Tarr Kft. kínálatában található meg a csatorna.
(BrandTrend)