Kategória: Aktuális.

Az új felsővezető pozíciója: JV (Joint Venture) Performance Igazgató. A szakember Kereskedelmi és Business Management szakon érettségizett, felsőfokú képesítését a rangos rotterdami School of Business egyetemen szerezte.

Dror Harel Amerikából érkezik, az Air France-KLM new-yorki központjából az észak-amerikai és mexikói térségre irányuló közös vállalati kereskedelmi teljesítmény növeléséért felelt. Kimagasló nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, 1999-ben csatlakozott az AF-KLM csoporthoz, az utóbbi 15 évben különböző vezető manageri pozíciókat töltött be.

SONY DSC

Többek között az ő feladata volt az Air France – KLM afrikai piacának fejlesztése, a kereskedelmi célok meghatározása, több mint harminc szubszaharai ország tartozott a hatáskörébe. Senior Managerként ugyanakkor KLM-nél a gyógyszeripari részlegen is tevékenykedett, a cargo ágazat ügyfélszolgálati központjának managereként, illetve E-commerce managerként is ért el sikereket.

Melles Botond az Air France párizsi központjában folytatja pályafutását, a dél-kelet ázsiai térségért, az ottani piacok támogatásáért felel vezető Performance Managereként.
(BrandTrend)