Kategória: Aktuális.

Ugyanúgy, ahogy a teljesen hétköznapi történéseknek is, igaz, azoknak sokszor csak pórázra kötve, a gazdájára várva, míg az elintézi a bevásárlást, feladja a leveleket a postán, vagy elintézi a banki ügyeit. Utóbbi a MagNet Bank esetében már nem igaz: Magyarország első kutyabarát bankja fiókjai előtt vizes tálakkal, az ügyféltérben pedig nagy szeretettel várja a négylábúakat.

magnet

A MagNet Bank nemcsak pénzünk biztonságos és jövedelmező kezelése iránt elhivatott, hanem közösségi bankként egy jobb, emberibb világért is dolgozik. Egy ilyen világban pedig kutya és ember barátsága természetes dolog. A bank Közösségi Adományozási Programjában – melyben a Bank nyereségének 10%-áról, idén 39 millió forintról minden évben az ügyfelek dönthetnek – is sok, fontos támogatást élvezhetnek az állatvédő, állatbarát civil szervezetek. A pénzintézet most újabb forradalmi újítással érdemelte ki a „Kutyabarát bank” minősítést: a MagNet Bank fiókjaiban a kutyákat is szívesen látják.

Az elismerést az ország legnagyobb kutyabarát közösségétől, a Kutyabarát.hu-tól kapta a MagNet, üdvözölve a Bank egyedülálló kezdeményezését. Mostantól az ő “Kutyabarát hely” matricájuk bíztatja a bankfiókok bejáratánál a gazdikat arra, hogy kutyájuk társaságában intézzék banki ügyeiket. A közeljövőben meghirdetik „Az év kutyabarát helye” versenyt, amelynek támogatója és szeptemberi díjátadójának helyszíne szintén a MagNet, illetve annak Andrássy úti épülete lesz.
(BrandTrend)