Kategória: Aktuális.

Papp Zsuzsa – a Publicis korábbi ügyvezetője – június közepétől az Insomnia menedzsmentjének munkáját támogatja. A szakember elsődleges feladata a magyarországi üzletfejlesztés és az ügynökség közép-kelet európai piaci terjeszkedésének előmozdítása. A kiváló nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező szakember érkezésének első, gyors hozadéka az ügynökség szerb partnerségének kialakítása volt.

Papp_Zsuzsa

A társaság – Misinszki Ákos operatív ügyvezetőként való februári csatlakozásakor – stabil növekedést prognosztizált a 2014-2015-ös évre mind a hazai, mind a nemzetközi kommunikációs piacon. Az első félévben az Insomnia több új ügyfelet szerzett, portfóliójába került a Kéri Pharma, a tevékenységét az Exeltis csoport tagjaként folytató Ladee Pharma, a Watt energiaital-márka és elnyert egy kuwaiti illetve egy szaúd-arábiai megbízást is.

Az Insomnia diverzifikált portfóliója a közelmúltban egy újabb specializált divízióval is gazdagodott, mert az ügynökség Insomnia Vital néven egészségügyi kommunikációra szakosodott üzletágat indított útnak.

Papp Zsuzsa 20 éven keresztül dolgozott a Publicis Reklámügynökségnél, melyből 13 éven keresztül volt a társaság ügyvezető igazgatója, majd 3 éven át a Publicis Sanofi Lab regionális client service directora.
(BrandTrend)