Kategória: Aktuális.

A kizárólag Kecskeméten készülő Mercedes-Benz CLA négyajtós kupékkal közlekednek Magyarországon a Mercedes-Benz DTM csapatának pilótái a hungaroringi futam idején. A világ legjobb légellenállási-együtthatójával (cw 0,22), keret nélküli ajtókkal, avantgárd kupé-designnal és kívánságra 4MATIC összkerékhajtással készülő CLA-val a márka 2013-ban új szegmenst alapított.

Mercedes-Benz_AMG_C-Coupe_Hungaroring_01

A CLA alapfelszereltségei között megtalálható a radartámogatású fékrendszer (COLLISION PREVENTION ASSIST), amely 7 km/órától figyelmezteti a vezetőt az akadályra és a fékpedál megnyomásakor precízen szabályozott fékezést kezd meg.

Mercedes-Benz_AMG_C-Coupe_Hungaroring_02

A kifejező arculattal rendelkező, középkategóriájú kupé egyéni kialakítására öt nagyon különböző kivitel és kiegészítő felszerelési csomagok adnak lehetőséget. A CLA közösségi média-használó célcsoportjának digitális életstílusához illően az okostelefonok is teljes mértékben integrálhatók az autó kijelző- és kezelő-koncepciójába.

Mercedes-Benz_AMG_C-Coupe_Hungaroring_03

A kizárólag Kecskeméten készülő CLA alap változata, a CLA 180 nettó listaára 6 569 000.- Ft, a világ legerősebb szériagyártású négyhengeres turbómotorjával szerelt csúcsváltozat, a CLA 45 AMG 12 418 000,- forinttól vásárolható meg.
(BrandTrend)