Kategória: Aktuális.

Szerb csapat nyerte a Freshhh 2014-et, a MOL-csoport nemzetközi olaj- és gázipari versenyét.

A Freshhh élő döntőjét, a verseny harmadik és egyben az utolsó körét ma tartották Budapesten, ahol a legjobb öt csapat – kettő magyar, a másik három Pakisztánból, Lengyelországból és Szerbiából – versenyzett a fődíjért. A három legjobb összesen 20 000 euróval lett gazdagabb, illetve elnyerték a Growww-hoz, a MOL-csoport frissdiplomás programjához való csatlakozás lehetőségét. A szerb csapat bizonyult a legjobbnak, őket követte második helyen az egyik magyar csapat a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről, míg a Varsói Egyetem diákjaiból álló lengyel csapat a harmadik helyen végzett.

Freshhh 2014

„A verseny fő célja a játékon kívül az, hogy karrierlehetőséget nyújtson a MOL-csoportnál, amelyhez a Freshhh egy kiváló kiindulópont” – mondja Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport emberi erőforrás igazgatója. „A MOL-csoport számára létfontosságú, hogy megtaláljuk a legtehetségesebbeket, és meggyőzzük őket, hogy járuljanak hozzá üzleti sikereinkhez. A természettudományok egyre népszerűtlenebbek manapság, a Freshhh azonban korai tapasztalatként szolgál az egyetemistáknak az iparágban tapasztalható kihívásokról. Elkötelezettek vagyunk a legtehetségesebbek fejlesztése iránt, hogy ez által a legjobb szakemberekké váljanak egy nemzetközi környezetben.”

Freshhh 2014-2

„Nagyon izgatottak vagyunk; igazi megtiszteltetés, hogy megnyertünk egy ilyen komplex és erős versenyt. Ez minden bizonnyal életünk egyik legintenzívebb és legjobb élménye volt” – mondta Uros Denic, a győztes csapat kapitánya.
(BrandTrend)