Kategória: Aktuális.

„Egy valódi vállalkozói sikertörténettel indul Vinnai Balázs az EY Az év üzletembere díj nemzetközi döntőjén. A magyar megmérettetésen már diadalmaskodó üzletember nemcsak hatékonyan építette fel és működtetette vállalkozását, de a világsiker érdekében eredményesen integrálta cégét egy globális vállalatba. Fontosnak tartjuk az ilyen sikerek elismerését, hiszen példát mutathatnak a magyar nemzetgazdaság számára kulcsfontosságú vállalkozói szektornak” – mondta Havas István, az EY vezérigazgatója.

WEOY-hero2014

Az év üzletembere díj nemzetközi döntőjét, a World Entrepreneur Of The Year gálát 2014. június 7-én rendezik meg Monte Carlóban. A díjátadón több mint ötven ország hatvan képviselője vesz részt, Magyarország képviseletében Dr. Vinnai Balázs, az IND Group alapítója. A jelöltek saját hazájukban már elnyerték az EY Az év üzletembere díjat és a jogot arra, hogy részt vegyenek a monte-carlói megmérettetésen.

“Hogy miért én leszek az év üzletembere a globális versenyben? 2013 őszén választottak meg az EY Az év üzletemberévé, a bankolás forradalmasítására felesküdött IND Group alapítójaként, cégvezetőjeként. Az indulástól eltelt több mint másfél évtized során Európa és a Közel-Kelet meghatározó innovátoraivá váltunk, közel 10 millió ember számára tesszük élménnyé a bankolást. Idén februárban hatalmas mérföldkőhöz érkeztünk: cégünkkel csatlakoztunk a világ egyik legnagyobb pénzügyi szoftvervállalatához, a Misys-hez, így dimenziót váltunk és a korábbihoz képest még dinamikusabb tempóban bővítjük innovációs és fejlesztői kapacitásunkat, juttatjuk el megoldásainak a világ minden országába. Éppen ezért nagy várakozásokkal és büszkeséggel készülök a monte-carlói eseményre, hiszen egy olyan történettel érkezem, amely ugyan magyar gyökerű, és a mai napig budapesti döntési központtal működik, de mára elértük, hogy 7 milliárd ember életére lehet pozitív hatással” – mondta Dr. Vinnai Balázs, a Misys Digital Channels üzletágának vezetője.

A nemzetközi díjat a hazai gyakorlathoz hasonlóan minden évben egy választott nemzetközi független bírálóbizottság ítéli oda. A testület tagjai korábbi nyertesei az EY Az év üzletembere nemzetközi elismerésnek, vagy az egyes nemzeti független bírálóbizottságaiból kerülnek ki. A döntést írásos pályázati anyagok elbírálása, illetve helyszíni interjúk alapján hozzák meg.

A nemzetközi elismerést tavaly az Egyesült Államokat képviselő, török származású Hamdi Ulukaya, a Chobani joghurtgyártó alapítója kapta.
(BrandTrend)