Kategória: Aktuális.

A 2006-ban alapított, a kiemelkedő szépirodalmi teljesítményeket elismerő Aegon Művészeti Díj mellett a Margó Irodalmi Fesztivál zászlóshajója, az Irodalom Éjszakája támogatásával újabb kapoccsal erősítette a biztosító elkötelezettségét az irodalmi értékek iránt.

Print

“Korábban is voltunk jelen fesztiválon az Aegon Művészeti Díjjal, s nagyon jó érzés volt megtapasztalni, hogy egy nyitott, fiatal közegben is megtaláltuk a közönségünket” – mondta Drevenka Edit, az Aegon Magyarország PR igazgatója. “Ez bátorított minket arra, hogy a Díj szakmaiságát és presztízsét megtartva, nyissunk más irányokba is, mutassuk meg a díjat és szerzőinket laza, oldott, fesztiválhangulatban is” – tette hozzá.

“Idén másodjára leszünk a Margón – hagyományosan itt mutatkozik be először a friss Aegon Díjas, ezúttal a Boldog Észak című művéért díjazott Kun Árpád, aki Norvégiából jön haza a Margó kedvéért” – tudtuk meg a PR igazgatótól. A többi résztvevő közt pedig ott lesz – a teljesség igénye nélkül – Erdős Virág, Kukorelly Endre, Tóth Krisztina, Krusovszky Dénes és sokan mások.
(BrandTrend)