Kategória: Aktuális.

A Double Decker koordinálja az ICF Magyar Tagozat public relations tevékenységét, gondozza a sajtókapcsolatokat, illetve kiemelt feladata az ICF hazai CSR programjainak kommunikációs támogatása. Az ICF ügynökségválasztásában szerepet játszott, hogy a Double Decker a coaching és tanácsadói iparág alapos ismerete mellett a vállalati felelősségvállalási (CSR) programok kommunikációjában is jelentős tapasztalatokkal rendelkezik.

Az ICF a nemzetközi és hazai coaching szakma meghatározó szereplője. Az 1995-ben alakult Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) 120 országban 26 ezer tagjával a világ legnagyobb coach szakmai szervezete. Az ICF célkitűzése, hogy elősegítse és megőrizze a coaching szakma integritását magas szintű etikai sztenderdjei, független akkreditációs rendszere és az egész világot átfogó, akkreditált coach-hálózat kiépítése útján. Az ICF Magyar Tagozata 2008-ban alakult, a régió egyik legjelentősebb tagszervezete.

Az ICF többek között szakmai együttműködő partnere az Amerikai Kereskedelmi Kamarának (AmCham) és számos sikeres CSR programot is megvalósít hazánkban. Jószolgálati tevékenysége keretében az utóbbi években több tíz millió forint értékben nyújtott business coaching támogatást civil szervezetek számára. Korábban pedig 700 órányi coaching felajánlással segítette az egyik napról a másikra megszűnt nemzeti légitársaság, a Malév dolgozóinak újrakezdését.
(BrandTrend)