Kategória: Aktuális.

Idén a kiosztott 12 díjból kettőt a magyar magazin hozott el. Az év lapigazgatója a 100 000 példányszám alatti piacokon díjat Lipták Tímea lapigazgató, Az év magazinja díjat pedig Sabján Johanna főszerkesztő vehette át.

A díjak odaítéléséről minden évben a Hearst Magazines International menedzsmentje dönt. Idei választásukban közrejátszott, hogy a magyar magazin olvasottsága piacvezető, az olvasói igényeket szem előtt tartva több mellékletet és különszámot jelentetett meg, valamint jelentősen növelte a divat és szépségszektorból érkező hirdetéseit is 2013-ban.
Olyan aktivitásokat szervezett, amelyek nemzetközi szinten kimagaslóak voltak. Palvin Barbarával készített magyar címlapjukat 15 ország vette át nemzetközi szinten.

cosmopolitan-cimlapok-montazs

“Ez a díj fantasztikus elismerés az életünkben, mert azt mutatja, hogy nemcsak a magyar olvasók értékelik a munkánkat hónapról hónapra, de a legjelentősebb szakmai körökben is a legjobbnak tartják a magyar Cosmopolitant” – mondta Sabján Johanna.

„A Hearst Magazines International azt értékelte, hogy a kihívásokkal teli piaci körülmények ellenére is milyen kiemelkedően jó munkát végeztünk” – tette hozzá Lipták Tímea lapigazgató.
(BrandTrend)