Kategória: Aktuális.

Siófoki Évszakok címmel indított Facebook oldalt a Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület, tovább népszerűsítve Magyarország nyári fővárosának egész évben tartó  programjait, látnivalóit. A kampány első eleme a “Sulirajz – iskolai verseny”, melyre az egész országból várják a tanulók jelentkezéseit.

A rajzverseny részvételi feltétele: A versenyben résztvevőknek a Siófoki Évszakok Facebook oldalon található Sulirajz cím alatt kell feltölteni egy rajzot arról, hogyan képzelik el a siófoki osztálykirándulást.

Egy tanuló egy képpel nevezhet. Az életkor felső határa 18 év, amennyiben 13 éves kor alatti a pályázó*, szülők/tanárok is pályázhatnak a gyerekek rajzaival.

A legtöbb like-ot kapott, vagyis legnépszerűbb osztály nyeri a siófoki osztálykirándulást. Jelentkezési határidő: 2014. június 30. Eredményhirdetés: 2014. július 1.

BALATON_MOST

Nyeremény: A nyertes osztályt – 40 fővel – szeptemberben várja Siófok egy tartalmas és szórakoztató hétvégére (2 éjszaka) a Viola Ifjúsági Szállóban, mely egy igazi retró hangulatú balatoni üdülő, kiváló elhelyezkedéssel. A szálló teljes ellátást is biztosít a nyertes osztálynak.

A kampány további elemei, a Siófotó és a Siófok Királynője, az év folyamán fognak elindulni.

A kampány kivitelezője a Kabooom ügynökség, megbízó a Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület.
(BrandTrend)