Kategória: Aktuális.

A régió vezető Apple viszonteladója, az iSTYLE a napokban indította el az Apple termékekhez és ökoszisztémához kapcsolódó híroldalát, az iMagazin-t. Az új oldal tényleges magazintartalommal és napi több friss cikkel szolgálja ki az Apple márka iránt érdeklődő olvasókat egy jelenleg főleg blogokból álló piacon.

iMagazin_01

Tamás Gábor, az üzemeltető iSTYLE Hungary Kft. ügyvezetője szerint jelentős igény van egy olyan felületre, ahol mindig friss és hiteles információkhoz juthatnak az olvasók: „Az iSTYLE, mint a régió meghatározó Apple Premium Reseller hálózata fontosnak tartja, hogy vásárlóit és a márka iránt érdeklődőket a lehető legjobban szolgálja ki. Ehhez a vásárlás élményén túl az is hozzátartozik, hogy olyan felületet biztosítunk számukra, ahol naprakészek lehetnek az általuk használt termékekkel kapcsolatban, valamint átérezhetik az Apple által nyújtott márkaélményt. Szerencsés helyzetben vagyunk, mivel az iSTYLE kereskedői pozíciójának köszönhetően mindig hiteles és friss információkkal rendelkezik az Apple márkáról, termékekről és kiegészítőkről, amiket igyekszünk majd lehetőség szerint elsőként megosztani olvasóinkkal” – nyilatkozta az ügyvezető.

iMagazin_02

Horváth András, az iSTYLE Hungary Kft. marketingért is felelős vezetője, a Handras.hu blog szerzője hozzátette: „Az Apple sikere megállíthatatlanul hozta magával, hogy egyre több és több internetes oldal kezdett Apple híreket írni egész egyszerűen azért, mert ezekre sokan kattintanak. Sajnos ez a tendencia odáig fajult, hogy rengeteg álhír és téveszme kering az interneten a márkáról, amit az értékesítés során boltjainkban naponta tapasztalunk. Célunk, hogy az iMagazin felületén keresztül minőségi tartalommal, exkluzív tesztekkel, és érdekességekkel lássuk el az Apple rajongókat”- mondta el Horváth András.

iMagazin_03

Az iMagazin szerkesztőségének tagjai amellett, hogy Apple rajongók, mindannyian a márka és a termékek szakértői is, aminek köszönhetően az új portál szakmailag is helytálló anyagokkal jelentkezik. Az oldalon az Apple márka hírei mellett tesztek, és tippek is helyt kapnak, de a portálra költözik az iSTYLE TV nevű online videócsatorna is, amely jelenleg az egyetlen folyamatos frissülő, professzionális magyar videótartalom Apple témakörben.

Az iMagazin felülete adaptív, így asztali számítógépen, laptopon, táblagépen és okostelefonon böngészve is ideális a megjelenése és a használhatósága. Az oldal optimalizálva lett az Apple Retina kijelzőre, a fejlesztést és a tervezést az OANDER Media végezte.
(BrandTrend)