Kategória: Aktuális.

A száz oldalas életmódmagazin havonta jelenik meg, egyelőre 3000 Budapesten közlekedő taxiban találja meg az utazóközönség. A lapot el lehet vinni a kocsikból, de olvasás után vissza is lehet tenni az autókban erre a célra a BKK-val közösen kialakított tartókba. Az újság a fővárosi újdonságok mellett könnyed stílusban foglalkozik divattal, kultúrával, üzlettel és utazással, sőt tíz oldal angol nyelvű melléklettel is szolgál, a turisták és az itt élő külföldiek számára.

címlapzséda

A lap felelős kiadója Dávid Márton Áron, aki a Pharma Press nyomdánál tölt be vezető pozíciót. A főszerkesztő Szucsányi-Borza Sebestyén, aki korábban szintén nyomdaipari cégeknél dolgozott. A stábban olyan szakemberek segítik a szerkesztőség munkáját, mint Szilléry Éva (Helyi Téma, Magyar Hírlap), Fazekas László (RTL Klub, Képes Újság). A művészeti vezető Petrilla Márton (Hamu és Gyémánt), a divatszerkesztő Sugár Kata (MOME).

Taxihead

A magazin célja, hogy magas színvonalú szórakozást és használható információkat nyújtson a taxik utasainak és felhívja a figyelmet Budapest érdekességeire, szépségeire.
(BrandTrend)