Kategória: Aktuális.

Az újonnan megrendelt gépekre, Office irodai szoftvercsomagot ajánl a Telekom. Az Office 365 szolgáltatás, a Microsoft által üzemeltetett felhőmegoldás, amelynek köszönhetően az Office programok (Word, Excel, Powerpoint) mindig a legfrissebb jogtiszta verzióban állnak készen, továbbá a programcsomag segítségével az internetre való csatlakozást követően bárhonnan elérhetőek a céges dokumentumok, e-mailek, megkönnyítve ezzel az irodán kívüli, távoli munkavégzést.

Az Apple MacBook-ok kiváló eszközök a gyors, szélessávú hálózatok nyújtotta élmények kihasználására, mint amilyen a Telekom 4G hálózata. Az Apple MacBook Air 13 és az Apple MacBook Pro 2.0. megrendelésekor 4 G-képes modemet kapnak az ügyfelek, így a 4G hálózaton maximálisan lehet élvezni a MacBook-ok adottságait. Mindezt meggyőző árakon: az Apple MacBook Air-t 0 Ft kezdő részlettel és 24 havi kamatmentes részletre, nettó: 12 305 Ft-ért (teljes ár: nettó 295 320 Ft) rendelhető meg, az Apple MacBook Pro ára pedig  0 Ft kezdő részlettel és 24 havi kamatmentes részletre, havi nettó: 20 530 Ft (teljes ár: nettó: 492 720 Ft)

„Az új elven alapuló portfóliónknak, ahol egyben kínálunk havi díjért notebookokat és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat (mint pl. beüzemelés, informatikai támogatás), ráadásul mindezt egyszeri beruházási díj nélkül, nagyon pozitív volt a piaci fogadtatása. Ügyfeleink visszajelzéseire reagálva döntöttünk úgy, hogy a méltán népszerű Apple eszközökkel tovább bővítjük a kínálatot a kkv-ék számára.” – tette hozzá dr. Árvai Gergely, IT szolgáltatások marketingmenedzsment ágazatvezető.
(BrandTrend)