Kategória: Aktuális.

Idén ismét a Libri nyerte el a legjobb könyvesboltnak járó rangos elismerést, az Év Fővárosi Könyvesboltja a Libri Allee Könyváruház, az Év Vidéki Könyvesboltja pedig a Libri Debreceni Könyváruháza lett.

Libri_Logo_hor-CMYK

„Nagy öröm, hogy idén újra a Libri nyerte el a megtisztelő címeket, mivel különösen fontos számunkra, hogy boltjainkat a vásárlók elvárásai alapján folyamatosan fejlesszük, és ebben az élen járjunk. Jelenleg 35 Libri könyvesbolt szolgálja ki a vásárlókat, és 2014-ben is tervezünk további boltnyitásokat, májusban például Békéscsabán nyílik új üzletünk. A díj igen fontos visszajelzés számunkra és minden kollégánk számára, és minden évben azt az elvárást támasztja felénk, hogy az elismerésnek évről évre újra megfeleljünk” – emelte ki a díj kapcsán Kovács Péter, a Libri Könyvkereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója.

A díjak odaítélése az MKKE tagjainak titkos szavazata alapján történik, és a könyváruházak versenyében minden évben olyan szempontok érvényesülnek, mint a kiszolgálás színvonala, az áruválaszték összetétele, az alkalmazottak felkészültsége és a bolt rendezvényei.
(BrandTrend)