Kategória: Aktuális.

A tavaly megújult PC World Online szakított az eddigi hagyományokkal, és a megszokott technológiai tartalmak mellett komoly szerepet kapott a tudomány, a tech-közélet és -kultúra, valamint az életmód is, így a site fő profiljára fogékony olvasók minden lehetséges releváns információt megkapnak egy helyen.

Madarász Zoltán lelkes számítógép-rajongóként, illetve játékosként került a GameStarhoz, majd a szerkesztőségen belül maradva számos pozícióban közel nyolc évig volt a csapat oszlopos tagja. Ezután négy évig a NotebookTV.hu főszerkesztőjeként, majd két évig külsős producerként dolgozott az ATV-nél, de kapcsolata ez idő alatt sem szakadt meg a GameStar és a PC World szerkesztőségével.

“Nagyon örülök, és egyben komoly megtiszteltetésnek tartom, hogy én irányíthatom tovább a PC World Online csapatát. Bízom abban, hogy a jövőben még dinamikusabban és látványosabban tudunk majd továbbfejlődni, és ezért számos új megoldáson dolgozunk. A már megszokott minőségi és szórakoztató IT-s tartalmak előállítása mellett céljaim között szerepel az erősebb videós tartalomgyártás is, ami meglátásom szerint elengedhetetlen egy informatikai témájú médium esetében, így erre különösen nagy hangsúlyt szeretnék fektetni.” – Madarász Zoltán főszerkesztő, PC World Online

“Örülök, hogy ismét együtt dolgozhatunk Madarász Zoltánnal, hiszen jól ismeri a brandjeinket, és a kollégák mint régi ismerőst köszönthették, így a munka is gördülékenyebben indulhat el” – mondta Virágh Márton, a Project/029 ügyvezető igazgatója.
(BrandTrend)