Kategória: Aktuális.

A CashCube, a hagyományos pénztárgépekhez képest rengeteg plusztudással bír, amit kiaknázhatnak a vállalkozások; többek között rendelkezik bankkártya-, mérleg-, és vonalkód olvasó csatlakozási lehetőséggel, PC-hez csatlakoztatható, de van opcionálisan rendelhető oszlopkijelzője, valamint felhőszolgáltatások is kapcsolódnak hozzá. A magyar fejlesztésű gép jelenleg nettó 119.900 ft-ért rendelhető meg, a pénztárgép-család Magyarországi forgalmazását az LA Pénztárgép Kft.  látja el.

GRAFIKA_1

A Telekom a nemzetgazdasági miniszter 74/2013. (XII. 30.) NGM rendelete szerint biztosítja, az új típusú pénztárgépek üzemeltetőinek kialakított speciális szolgáltatáscsomagját, amely lehetővé teszi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszere és a pénztárgépek közötti adatkommunikációt, továbbá ügyfélszolgálati támogatást is tartalmaz. A CashCube pénztárgép és a Telekom szolgáltatáscsomagja elérhető minden olyan ügyfélnek, aki pénztárgépet használ.

GRAFIKA_2_FEHER

A Telekom számára fontos a magyar cégekkel való együttműködés ennél az országos kiterjedésű projektnél is, ezért az ügyféligények minél teljesebb körű kiszolgálásával is segíteni szeretné az érintett vállalatokat a pénztárgépek cseréjének zökkenőmentes lebonyolításában.  Az engedéllyel rendelkező pénztárgép modellek esetében a jogszabályi előírásnak megfelelő adatkommunikáció a Telekom szolgáltatáscsomagjával együtt biztosított SIM chipekkel valósul meg, amelyek minden magyarországi – saját hálózattal rendelkező – mobilszolgáltató hálózatára képesek kapcsolódni, és adatátviteli kapcsolatot fenntartani a NAV rendszerével.

A Telekom szolgáltatáscsomagja ezáltal hozzájárul a NAV és a vonatkozó jogszabály által meghatározott követelmények teljesíthetőségéhez és a NAV szervere, valamint a pénztárgépek közötti adatkommunikáció sikeres működéséhez.
(BrandTrend)