Kategória: Aktuális.

A kiadvány 16 oldalas, tartalmának alapját a televízióműsor (hétfőtől-hétfőig) adja, amely nyolc oldalon tartalmazza valamennyi magyar csatorna teljes tévés sportkínálatát, természetesen a legkedveltebb külföldi adók közvetítéseivel, neves sportolók, szakírók és műsorvezetők ajánlóival kiegészítve.

A Sportkrémben tematikus sorozatok, publicisztikák és játék szolgálja az olvasó kikapcsolódását, a sportkedvelő rejtvényfejtők pedig Nemzeti Sport előfizetést és sportereklyéket nyerhetnek.

„A Nemzeti Sport 110 éves múltra tekint vissza, ugyanakkor presztízsét mindvégig szem előtt tartva olyan új megoldásokkal szólítjuk meg a fiatalabb közönséget, mint a nyereményjátékok, tematikus mellékletek, poszterek és digitális márkakiterjesztések, amelyek sorra beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Legújabb kiadványunk, a Nemzeti Sport mellékleteként megjelenő Sportkrém, hiánypótló a piacon, hiszen teljes körű sport tévéműsort és mellette sport-tematikus magazinos tartalmakat kínál.”- foglalta össze Papp Gábor Szórakoztató és Sport Üzletág igazgató.

„Első lapszámunk házigazdája az anyaszerepre készülő kajakkirálynő, Kovács Katalin lesz, de a Honvéd futballkapusáról, Kemenes Szabolcsról és az olimpiai ezüstérmes birkózó, Lőrincz Tamásról is olvashatnak a sportrajongók. A könnyed interjúk mellett egy különleges múltidéző, az egyedi stílusban megírt Lelátószög, szabadidősportmix, könyv- és filmajánló, NS-totó segíti a kikapcsolódást.”- mondta el az új kiadvány első számáról Buzgó József főszerkesztő.
(BrandTrend)