Kategória: Aktuális.

Gazdasági válság ide vagy oda, útjára indult az ország új, kéthetente megjelenő programmagazinja specifikusan élőzenei műfajokra fókuszálva 32 oldalon.  Sokan előre temették a lapot – a jelenlegi tapasztalatok tükrében – feleslegesen.

2012 márciusában az akkor már tartalmában és küllemében egyaránt megváltozott orgánum szükségesnek érezte a névváltoztatást. Így nyertek értelmet a Rockélet magánhangzói – RCKLT (Rock, Culture, Kickass, Life, Trend). Az új név utalt a magazin ars poeticájára, miszerint továbbra is a rockzene élvez privilégiumot, de szinte minden izgalmas témának létjogosultsága van a lapban: az irodalomtól kezdve a színházon, a gasztronómián át a környezetvédelemig. Ennek szellemében telt az elmúlt két év 27 000 példányszámban, de immáron folyamatosan 48 oldalon, kizárólag a fővárosban.

ROCKSTAR-biffycover

Ám most, 2014. április 8-án újabb keresztség előtt áll Budapest egyik legkedveltebb programmagazinja. A Rockstar név nemcsak nemzetközileg és mindenki számára dekódolható, de a lehető leghűbben tükrözi a jelenlegi üzenetet. A Rockstar nem visszalépést jelent a rockmagazin státusz-felé, az elnevezés éppen a tovább táguló spektrumot hivatott kifejezni. 50 Cent, Paul Oakenfold, Jamie Oliver, Ricsi, a kedvenc olasz éttermük séfje, Zolika, akinek nevéhez a város legpazarabb burgerei köthetők ugyanúgy rockstar, mint Bruce Dickinson, Slash, vagy akár Freddie Mercury, Allen Ginsberg, Charles Bukowski, Jamie Oliver, Csáth Géza, Liszt Ferenc, Salvador Dali, Albert Einstein, stb…

A Rockstar dögös és határokat nem ismerő. Az első szám címlapján a Pannónia Fesztivál frissen bejelentett headlinere, a brit zenei sajtó no.1 kedvence, az év koncertbandája, a skót Biffy Clyro!
(BrandTrend)