Kategória: Aktuális.

Korda György egy jelenség a magyar zenei és közéletben. Több mint öt évtizedes pályafutás áll mögötte, számos díjjal büszkélkedhet, és minden eddig megjelent albuma aranylemez lett, amit azért kevés előadó mondhat el magáról. De a Korda-jelenség a zenei pályán túl is abszolút működik: az évek során neve összefonódott a pókerrel, és feleségével, Balázs Klárival állandó szereplői különféle bulvárműsoroknak.

http://youtu.be/9ot5U6T1WdE

A siker titka valószínűleg hitelességük, az, hogy az évek során mindig szerethető szereplői tudtak maradni a celebvilágnak. A most megjelent reklámfilmek tökéletesen illeszkednek a már kialakított imidzsbe: viccesek, kedvesek és szórakoztatóak.

WP_20140214_10_17_29_Pro

A videók abból az alkalomból készültek, hogy a UPC Magyarország a napokban ünnepli ötszázezredik internet-előfizetési szerződését. A történet szerint az a bizonyos ötszázezredik Laci lett, aki Korda Györgyöt kapta ajándékba egy teljes napra. Mindenki Gyuri bácsija innentől kezdve lerázhatatlanul követi Lacit a munkahelyére, és valódi szórakoztatást nyújt emberünk mindennapos élethelyzeteihez.

WP_20140214_12_58_29_Pro

Láthatjuk, hogyan nyugtatja meg Lacit egy éles helyzetben, tanácsokat ad a csajozással kapcsolatban, és természetesen örökérvényű tanulságokkal látja el az életre vonatkozóan.
(BrandTrend)