Kategória: Aktuális.

Azok az emberek lehetnek igazán sikeresek a digitális világban, akik egyszerre tudnak analitikusan és kreatívan is gondolkodni. A Telekom éppen ezért olyan fiatalokat keres, akik az egyetemen, főiskolán elsajátított ismeretek mellett eredeti gondolkodásukkal, sokszínű egyéniségükkel is hozzá tudnak járulni a cég sikereihez.

telekom

A http://telekomagytorna.hu linken elérhető Telekom Agytorna applikációval a jelentkezők most megmutathatják, hogy a tudásuk mellett ilyen egyedi gondolkodásra is képesek. Az alkalmazás rövid, játékos feladványokat tartalmaz, melyek megfejtéséhez kreativitásra és egyéni logikai kompetenciákra is szükség van. A feladatok helyes megoldása esetén a kitöltők elismerő oklevelet kapnak arról, hogy igazi agytornászok, majd ezt az elismerést megoszthatják Facebook profiljukon, illetve fel is tölthetik a telekom.hu/karrier oldalra a jelentkezés során. Kiváló alkalom ez a diákok számára, hogy egyedi képességeikkel kitűnjenek a sok száz jelentkező közül!

Érdemes a diákoknak ellátogatni a Gyakornok leszek a Telekomnál nevű Facebook oldalra is, ahol hasznos gyakorlati tanácsok mellett betekintést nyerhetnek a vállalatnál dolgozó diákok mindennapi tevékenységeibe is. Március 31-től a Facebook oldalba integrált Telekom GyakornokBlogon többek között műszaki, HR, kommunikációs és gazdasági területen dolgozó fiatalok fogják megosztani élményeiket és tapasztalataikat a munka világáról. Mellettük egy gyakornokként kezdő, már főállásban dolgozó kolléga is be fog számolni karrierútjának állomásairól és alkalmanként a vállalat vezetői is publikálnak majd hallgatókat érdeklő témákban.

A https://www.facebook.com/TelekomGyakornokiProgram linken elérhető bejegyzések nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy a pályázók betekintést nyerhessenek a gyakornoki élet mindennapjaiba, a Telekom világába!

Az őszi programra április 14-ig várják a felsőoktatásban tanuló nappali, esti vagy levelező képzésen részt vevő diákok jelentkezését, akik főiskolai szintű diplomát adó (BSc vagy BA), vagy egyetemi szintű diplomát adó (MSc és MA) oktatásban vesznek részt. További feltétel a legalább középszintű angol nyelvtudás is. A gyakornokokkal részmunkaidős, 5 hónapra szóló, határozott idejű munkaszerződést köt a vállalat, mely során rugalmas munkaidőben, heti 20 órát kell teljesíteni a diákoknak.
(BrandTrend)