Kategória: Aktuális.

A hónap főszereplője a húsvét, amelyet egy, a nagy családi ünnepléshez tökéletesen passzoló menüsorral köszöntenek: petrezselyem-krémlevessel, tűzdelt nyúlcombbal, spenóttortával és foszlós kaláccsal. Jóféle, házias ízekkel, egyenesen Papp Katalin mesterszakácstól, azaz a Nagyi konyhájából.

cimlap 2

Érdemes lesz beiratkozni a hónapról hónapra jelentkező Varga Gábor Sütiakadémiájára is, mert az ő pontos útmutatása mellett olyan ropogós croissant elkészítését tanulhatják meg, ami után már biztosan nem fogják megvenni a bolti változatokat.

A TV Paprika Magazin főszerkesztőjének gondolataiFőszerkesztői beköszöntő

Pataky Péter, a debreceni Ikon étterem séfje mostantól minden alkalommal a magyarországi régiók ízeit hozza közelebb. Feri, a főzelékes (azaz Szatmári Feri) pedig bizonyítja majd, hogy a klasszikus főzelékek is lehetnek izgalmas, érdekes fogások — akár egész évben is.

Rendkívül sok táplálkozás- és életmódtrendről hallunk manapság, ezeket szeretnék ismertetni sorozatukban, amelyben először a paleo étrendet mutatják be Szendi Gábor segítségével.
(BrandTrend)