Kategória: Aktuális.

A Borsodi, mint a régió első számú söre a hazai pályán való aktív jelenléttel kíván köszönetet mondani a helyi lakosoknak, erősítve így az együtt szurkolás élményét és szerepet vállalva a sört és sportot szerető közösségek életében.

Több olyan kezdeményezés is alátámasztja a Borsodi régió iránti hosszú távú elkötelezettségét, amely a hazai pálya fontosságát fémjelzi. A jégkorong kupa mellett idén februárban a Borsodi főszponzori szerződést kötött a régió legsikeresebb futball klubjával, a DVTK-val is.

Borsodi_Magyar_Kupa

„Együtt vagyunk, győzni fogunk!”, mondta Petr Kovarik, a Borsodi ügyvezető igazgatója a DVTK tavaszi évadnyitó szurkolói ankétján. Ez a mottó jól mutatja a Borsodi elkötelezettségét a hazai pályán való szerepvállalás mellett, amely most a jégkorong döntők támogatásával folytatódik. A szurkolók által kedvelt programok, csapatok szponzorálásán túl idén még számos olyan kezdeményezés vár a helyi közösségekre, amely a Borsodi támogatásával valósul majd meg és melyek valódi élményeket hoznak el a régióban a szurkolóknak.

A Borsodi fontos játékosként kíván jelen lenni Kelet-Magyarországon, azaz hazai pályán, partnerként a helyi közösségek mindennapjaiban. Ennek fényében a Borsodi Magyar Kupa támogatása is a márka a hosszú távú, regionális fókuszú stratégiájának egyik fontos elemét képezi.
(BrandTrend)