Kategória: Aktuális.

A március elején élesített applikáció legfontosabb funkcionális újításai közé tartozik a cikkek szerző szerinti keresése és listázása, a lokáció alapú hírkeresés, vagyis a helyi hírekre való szűrés lehetősége, valamint az offline funkció, amellyel a korábban elmentett cikkek adatkapcsolat nélkül is olvashatóak. Lehetőség van a cikkek megosztására és a hozzászólásra, emellett kiemelendő a „Breaking News” modul, amely a rendkívüli hírekről küld push üzeneteket az olvasóknak.

Mindezen megjelenésbeli, és tartalmi ráncfelvarrások mellett az applikáció egyik legfontosabb innovációja a rádiózási lehetőség: a Lánchíd rádió menüpont alatt a rádió élő adását hallgathatják telefonjukon a felhasználók.

MNO

„Alkalmazásunk funkcionális és megjelenésbeli fejlesztésére meghívásos tenderen választottuk ki az ügynökséget. Célunk megvalósult: olvasóink a jelenlegi felhasználási igényeket maximálisan kielégítő applikációt kaptak, amelyet terveink szerint folyamatosan továbbfejlesztünk, és egyéb extra modulokkal bővítünk majd.” – mondta el Bíró Mátyás, az MNO főszerkesztő-helyettese.

Az alkalmazást az Extreme Net digitális ügynökség fejlesztette, vezetője, Józsa Ferenc a megbízás kapcsán elmondta: „Több éves fejlesztési és kommunikációs ügynökségi tapasztalatunk mellett kihívást jelentett az MNO applikációjának újrahangolása, a megrendelő csapatával való szakmai együttműködéssel, és a végeredménnyel azonban elégedettek lehetünk.” „Kiemelendő a saját fejlesztésű mögöttes mérési rendszer, amely alapján mind az olvasói szokásokat, mind a hirdetői oldal aktivitását részletesen nyomon tudjuk követni az applikáció használata során.” – tette hozzá.
(BrandTrend)