Kategória: Aktuális.

A Marquard Media, Magyarország piacvezető prémium tartalomszolgáltatója, több mint két évtizedes piaci jelenléte során mindig is híres volt innovatív attitűdjéről, egyedi ötleteiről és termékeiről. Az elmúlt években számos új platformon jelentek meg prémium tartalmainkkal, digitális fejlesztéseik a tavalyi évben kivívták a szakma komoly elismerését.

Férfiportfóliójuk dinamikus fejlődésére és a sikereire való tekintettel március elején új médiumon debütálnak.

pantl peter

Pantl Péter, a kiadó férfidivíziójának tartalomigazgatója vezeti a Gazdasági Rádió Exclusive című műsorát, mely a Marquard Media által publikált férfimagazinok szellemiségéhez méltó témákat dolgoz fel.

A rádióműsor – mely 2014. március 7-én indult, és minden péntek délután 17.15−18.00 óra között hallható az FM 105,9-en − stílusos emberekről és a minőségi életről szól, körüljárva mindazokat a témaköröket és gondolatokat, amelyek méltán teszik érdekessé és különlegessé az idén 15 éves Playboy magazint.

Ezen a héten többek között Shiffer Miklóssal beszélget Pantl Péter a férfi stílusáról és a Playboy 2014-ben hagyományteremtő szándékkal létrehozott Az év embere díjáról.

Március 21-én az Exkluzív c. műsor vendége lesz Erdei Zsolt, aki a menshealth.hu-n árverezi a boksz kesztyűjét, és annak bevételét a Hegyem-nek (Harcművészetek az egészséges gyermekekért) alapítványnak adományozza, valamint Jókúti András, gasztroblogger, a Playboy gasztro anyag állandó szerzője, akivel arról beszélget a műsorvezető, hogy hol tart Magyarország a világ gasztronómiai térképén.
(BrandTrend)