Kategória: Aktuális.

Michael Bublé – kanadai énekes, dalszerző és színész. Rögtön bemutatkozó albumával már top10-be került a kanadai és az angol slágerlistán is. Világszinten 2005-ös lemezével, az It’s Time című anyaggal, valamint a 2007-es Call Me Irresponsible CD-jével vált ismertté, utóbbi vezette a kanadai, az angol, az amerikai, az ausztrál és több európai ország slágerlistáját is. Bublé 2009-es, Crazy Love lemeze három napnyi árusítás után rögtön az amerikai lista első helyén kezdett, hasonlóan a két évvel későbbi karácsonyi albumához. Legújabb anyaga, a To Be Loved a kanadai szupersztár zsinórban negyedik listavezető albuma.

MichaelBuble

Michael Bublé. A többszörös Grammy nyertes művész, aki több mint 50 millió albumot adott el eddig, évtizednyi karrierje során. A fickó, aki elbűvöli a közönséget. Az énekes, aki teltházas koncereket ad, és utolsó turnéján több mint két millió rajongó tombolt. Most ismét úton van hatodik, To Be Loved stúdióalbumával, hogy elkápráztassa közönségét az egész világon.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy ismét útra keltünk és énekelhetek a rajongóknak… eltartott egy ideig, de kipihentük magunkat és újra készen állunk rá, hogy óriási bulit csapjunk minden este a színpadon” – nyilatkozta a turné kapcsán Bublé.

A turnét egy kisebb szünet után Budapesten indítják újra, így a produkció több részletben érkezik majd hazánkba, de az előzetes tervek szerint Bublé csak a koncert napján várható, családjával együtt. A koncertet megelőző szombaton már megkezdődik az építés az Arénában, ami vasárnap reggel 7 órától folytatódik majd, délután pedig már próbát tartanak az esti koncert előtt.

Összesen több mint 100 magyar segédkezik az építési munkálatokban, 16 kamion és 8 busz szállítja a felszerelést, aminek két különböző színpad, egy óriási kivetítőfal és a gigantikus lámpa-park mellett pirotechnikai elemek, a speciális effektek felszerelése valamint egy konfettiágyú is a része.

A zseniális előadásairól egyre híresebb Naturally 7 kezdi az estét 20 órakor acapella produkciójával, Michael Bublé 20.50 körül várható színpadra 13 fős kísérőzenekarával. Programjában nem csupán lemezein található klasszikusabb műfajú sikerei csendülnek fel, hanem városról városra tucatnyi dalból variál még hozzá újabb meglepetéseket, többek között a U2, a Backstreet Boys, a Daft Punk vagy Pharrell Williams slágereiből. Így biztosan óriási show és fantasztikus hangulat várható november 2-án, Michael Bublé első budapesti koncertjén, az Arénában.
(BrandTrend)