Kategória: Aktuális.

A szerződés értelmében nemcsak a csapat mezére kerül fel a Borsodi logója, hanem egyéb változásokra is sor kerül, mint pl. a felújítás előtt álló Diósgyőri Stadion látványos dekorációt kap, és természetesen Borsodi Sört fogyaszthatnak a szurkolók a stadion kerítésein belül is.

„A DVTK támogatásával hozzá szeretnénk járulni a Borsodi szülőhazájának fejlődéséhez, és ezen keresztül is szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a hazai pálya, a régióban élő Borsodi rajongók mennyire fontosak a számunkra” – nyilatkozta Balássy Árpád, a Borsodi Sörgyár marketing vezetője.

DVTK_Borsodi

A Borsodi hosszútávú elkötelezettségét hangsúlyozza a több évre szóló szerződés aláírásával, amelynek részeként nemcsak a csapat válhat sikeresebbé, hanem olyan újításokra, szórakoztató programokra is sor kerül, amelyek a szurkolás élményét teszik teljesebbé. Nagyon fontos változást is hoz ez az együttműködés, hiszen a szurkolók immár nem csak a Stadion környékén lévő szórakozóhelyeken, hanem a kerítésen belül is hozzájuthatnak majd kedvenc Borsodi sörükhöz.

A Borsodi számára nagyon fontos, hogy a régió legkedveltebb söreként azzal ajándékozza meg a labdarúgást szeretőket, hogy a legnagyobb és legsikeresebb csapatot, a DVTK-t, főszponzorként segíti a még magasabbra jutásban.

DVTK_Borsodi_2

Zárszóként az „Együtt vagyunk, győzni fogunk” szurkolói mondattal bíztatta Petr Kovarik, a Borsodi Sörgyár ügyvezetője igazgatója a szurkolói ankét több száz fős közönségét, hogy a csapat a vasárnapi, DVSC elleni szezonnyitó mérkőzésen minél jobb eredményt érjen el.

A DVTK támogatásán túlmenően, a hazai pályán is tovább erősít majd a Borsodi. Az elkövetkező időszakban olyan regionális események, kezdeményezések mellett is találkozhatunk majd a Borsodival, amelyeken keresztül ki tudja kifejezni köszönetét a sörfogyasztók lojalitásáért.
(BrandTrend)