Kategória: Aktuális.

Az egészségügyi vállalatok mostantól lépcsőzetes szolgáltatásokból választhatnak az általuk szükségesnek tartott hőmérsékletszabályzás mértéke alapján, egyaránt kihasználva a légi szállítás gyorsaságát és a tengeri szállítmányozás költséghatékonyságát, miközben az ellátási lánc egésze alatt biztonságban tudhatják termékeiket.

Az újonnan bevezetett szolgáltatási szintek a kockázatmérséklés különböző fokait biztosítják a különböző termékek igényeinek megfelelően, miközben továbbra is fenntartják a minőségi, megbízható és világelső szolgáltatási színvonalat, amiről a UPS ismert.

“Egyre több egészségügyi szállítmány igényel hőérzékeny bánásmódot, az ellátási láncok újabb piacokra lépnek be, és a szállítmányozás törvényi szabályozása is egyre bonyolultabb,” mondta el Daniel Gagnon, UPS Europe egészségügyi stratégiáért és marketingért felelős igazgatója. “A UPS Temperature True szolgáltatásai segítséget nyújtanak ügyfeleinknek ellátási láncaik hatékonyabb kezelésében, és a termékek hőmérsékletét is egy szélesebb tartományban képesek kezelni.”

A szolgáltatási szintek:

– UPS Temperature True Plus, egy szigorúan szabályozott és testre szabható szolgáltatás, amely a kockázatminimalizálás legmagasabb fokát biztosítja. Átfogó folyamatokat foglal magában a szállítmányok hőmérsékletének ellenőrzésére, és a kiszállítás időtartalmára vonatkozó követelményeknek megfelelően változtatható.
– UPS Temperature True Standard olyan szállítmányok esetében ideális, melyek alacsonyabb szintű felügyeletet igényelnek a szállítás során, azonban az egészségügyi vállaltok termékei számára továbbra is biztosított a megfelelő környezet.
– UPS Temperature True Saver, piaci újdonság a hitelesített tengeri szállítási megoldás hőérzékeny termékek számára. Az új termék jelenleg tesztidőszakban van, de még ez évben bevezeti a UPS. Ez a megoldás a nagy szállítmányok számára ideális, amelyek esetében mind a költséggazdálkodás, mind a szabályozási környezetnek való megfelelés egyaránt fontos.

A UPS Temperature True globális portfóliójának legújabb elemei szolgáltatások széles körébe csatlakoznak, melyeknek célja a hőérzékeny egészségügyi szállítmányok védelme. Olyan megoldások tartoznak ide, mint a minőségbiztosítási támogatás, a folyamatos, igény szerinti monitoring. Az új szolgáltatási szintek szerinti szolgáltatások mellett olyan készségek állnak az ügyfelek rendelkezésére, mint a hőérzékeny termékek kezelésére vonatkozó tanácsadás, iparági vezető technológiák, proaktív ellenőrzés és beavatkozás, kockázatkezelés és szükséghelyzeti tervezés, illetve teljes körű szabályozási környezetnek való megfelelés.
(BrandTrend)