Kategória: Aktuális.

A résztvevők először online bizonyíthatták rátermettségüket. És, hogy ki a legbátrabb egy közösségi oldalon? Természetesen az, aki kínos, bevállalós és égő posztok csokrából válogatva oszt meg olyan összeállításokat, amelyek garantáltan kicsapják a biztosítékot a haveroknál. És ez csak a kezdet volt…

“Elegem van abból, hogy szűz vagyok. Valaki segítsen!” szólt például az egyik bevállalós komment. Pontokat a figyelemfelkeltő posztok megosztásával szerezhettek a vállalkozó kedvű játékosok, hogy kvalifikálják magukat a nagy fináléra.

A végső kihívásra, amely a három legtöbb pontot összegyűjtött versenyzőre várt, és amire az utolsó pillanatig nem derült fény. A három „szerencsés” nyertes sosem gondolta volna, hogy mire vállalkozott: egy száguldó vonat orrára kötve kellett elfogyasztaniuk a Chio legextrémebb ízeit!

A győztesek hangja bár egy kissé megbicsaklott a bátorságpróba napján, de méltónak bizonyultak a feladatra, és bizonyították, hogy nem véletlenül esett rájuk a választás. A helyszínen minden mozdulatukat és arcuk legapróbb rezdülését is gopro kamerák rögzítették, bizonyítva: a bátraké a világ.

Bár a csípős idő kikezdte a versenyzők védőöltözetét, az ellenszél pedig igencsak próbára tette a vonatorrhoz kötözött bajnokokat, a Chio Xtreme tüzes ízvilága felmelegítette az elgémberedett tagokat és erőt adott a vakmerőségi próbához. A versenyzők bravúrosat alkottak a végső kihíváson és beteljesítették ígéretüket: ők minden idők legextrémebb chips kedvelői.

Belevalóságukért cserébe fejenként egy évre elegendő Chio Xtreme-mel lettek gazdagabbak.
(BrandTrend)