Kategória: Aktuális.

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) – mint a hazai rendezvényszervező szakma képviselője – a valós piaci igényeknek megfelelő tudással rendelkező szakemberek képzésére létrehozta prémium rendezvényszervező képzését a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolával (BKF) együttműködésben. A tavasszal induló képzés vezető oktatói itthon és külföldön is ismert és elismert szakemberek, akik figyelemmel követik a nemzetközi trendeket, ismerik a piaci szereplőket és a gyakorlati ismereteikkel segítik a leendő Event Menedzsment szak hallgatóit.

tervezz_szurkolói_zónát

A leendő Event Menedzsereknek szóló pályázat témája egy budapesti szurkolói központ kialakítása a 2014-es Labdarúgó Világbajnokság idejére. A legjobbnak ítélt pályázatok továbbjutnak a szóbeli fordulóba, ahol a zsűri előtt kell “megvédeniük” az ötletüket.

A térítésmentes hely mellett további értékes nyeremények is gazdára találnak.
A pályázatra való jelentkezés egyetlen feltétele, hogy a jelentkező rendelkezzen (bármilyen) felsőoktatási diplomával.

A pályázatok leadási határideje: 2014. február 24. (hétfő) éjfél A részletes pályázati kiírás megtalálható a képzés Facebook oldalánhttps://www.facebook.com/eventmenedzsment
(BrandTrend)